miercuri, mai 22, 2024
AcasăȘtiriCultură și sportVideoclipuri despre Moldova la festivaluri internaționale

Videoclipuri despre Moldova la festivaluri internaționale

Asociația Națională a turismului intern și intern din Republica Moldova (ANTRIM) a raportat că o selecție de opt videoclipuri turistice a fost înregistrată de Comitetul Internațional al festivalurilor de film turistic (CIFFT).

14.03.2023

Competiția globală a celor mai bune videoclipuri de călătorie include 9 etape-festivaluri din întreaga lume. Aceste festivaluri au loc în Los Angeles, Las Vegas, Cannes, Zagreb, pe insula greacă Amorgos, în buzunarul portughez, prefectura japoneză Shiga, sârbul Veliko Grad și Tortosa spaniolă. Cele mai bune videoclipuri sunt premiate cu World Tourism Films Awards la sfârșitul anului.

O serie de videoclipuri moldovenești care povestesc despre vinăriile, pensiunile și destinațiile turistice moldovenești se numește”Moldova: descoperă modurile de viață”. Acesta a fost realizat de ANTRIM împreună cu Agenția de investiții a Republicii Moldova și postat pe portalul turistic 360.moldova.travel .

ANTRIM consideră că videoclipurile promoționale turistice vor putea promova Moldova ca destinație atractivă pentru călători. „Prin participarea la CIFFT-2023, trebuie să creștem gradul de conștientizare a țării la nivel internațional”, a declarat Asociația Națională de turism într-un comunicat.

Anterior am scris că în țara noastră, în cadrul proiectului Moldova creativă, a început să funcționeze un program de creare a spațiilor interactive ale muzeelor și vinăriilor din Moldova.

Articole populare

Articole populare