Среда, 22 мая, 2024
ДомойНовостиВ Румынии появилась первая в мире виртуальная церковь

В Румынии появилась первая в мире виртуальная церковь

Церковь создана с помощью ИИ. С помощью портала церкви GPT верующие могут совершать религиозные обряды онлайн, исповедоваться и общаться с виртуальными священниками в один клик.

21.04.2023

Prima biserică online din lume creată cu ajutorul AI a apărut în România. La biserica GPT, vă puteți ruga online, puteți vorbi cu pastorii online și chiar vă puteți mărturisi contra cost.

Mărturisirea Online costă de la 4,2 euro, suma, puteți plăti serviciul prin PayPal. În același timp, fiecare enoriaș decide singur cât de des va face donații – o singură dată, lunar sau anual.

Fondatorul site-ului este un programator din România, care spune că ideea i-a venit mai mult ca un joc.

«Totul a început ca o glumă, dar mi-a rămas în cap și nu am putut să-l las să plece. Biserica GPT este probabil prima «biserică» virtuală cu inteligență artificială. El nu creează nimic într—un mod ironic sau batjocoritor-ea face exact ceea ce spune. Și este gratuit! Totul este gratuit, fără cont. De asemenea, nu colectez datele dvs. — totul este între dvs., Dumnezeu și API-ul OpenAI. Actualizările aplicațiilor, pe de altă parte, mă costă bani, așa că dacă vrei să contribui puțin, urmărește linkurile de pe site», a scris Valentin Lăzureanu pe pagina sa de Facebook.

În prezent, biserica are 180 de mii de Cereri, dintre care 43 de mii de utilizatori unici.

Invenția a fost criticată de liderii bisericii oficiale din România și Moldova.

Популярные статьи

Популярные статьи